Yrittäjä, hae mukaan Kestävät korttelit -kiertotaloustapahtumiin

Circular Green Blocks -hanke etsii Kestävät korttelit -tapahtumiin palveluntarjoajia esittelemään kierto- ja jakamistalouden toimintaansa. Hae mukaan nyt!

Kestävät korttelit -tapahtumat tuovat yhteen alueiden asukkaat ja vastuulliset palvelutarjoajat. Luvassa on monipuolista tarjontaa, ohjelmaa ja ajankohtaista asiaa koko perheelle. Tapahtumat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia – tervetuloa!

Tapahtumat järjestetään:

20.5. klo 12–18 Helsingin Arabianrannassa

27.5. klo 11–15 Espoon Latokaskessa

28.5. klo 12–16 Vantaan Leinelässä

Tällä hetkellä haetaan kierto- ja jakamistaloudessa toimivia palveluntarjoajia Arabian katufestivaalien ja Leinelän tapahtumapäiviin.

Pääkaupunkiseudun Kestävät korttelit -tapahtumat keräävät yhteen kierto- ja jakamistaloudesta kiinnostuneet kaupunkilaiset. Näin mukana olevat palveluntarjoajat pääsevät esittelemään tuotteitaan suoraan potentiaalisille asiakkaille. Osallistuminen on palveluntarjoajalle ja kaupunkilaisille ilmaista.

Hakulomake on auki tapahtumaan mukaan hakemiseksi.

Kiinnostuitko?

Hae mukaan tapahtuman verkkosivun lomakkeella

Lisätietoja tapahtumasarjasta

Voit hakea mukaan 26.4. klo 23.59 mennessä.

Nähdään toukokuussa!

Circular Green Blocks – Kestävät kaupunkikorttelit kiertotalouden liiketoiminnan ajureina -hanke (9/2021–9/2023) edistää kierto- ja jakamistaloutta asuinkortteleissa yhdessä taloyhtiöiden, yritysten ja kaupungin kanssa. Hanketta koordinoi HSY, ja hankepartnereina toimivat Forum Virium Helsinki, Aalto-yliopisto ja Metropolia Ammattikorkeakoulu. Hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta. Hanke rahoitetaan osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.