EdTech

EdTech-yritys, tule kehittämään kanssamme! Mahdollistamme älykkäiden innovaatioiden kehittämisen ja kokeilemisen Helsingin peruskouluissa, lukioissa ja muissa oppimisympäristöissä.

Helsingin oppimisympäristöt kokeilualustana

Suomi on tunnettu korkealaatuisesta koulutuksestaan. Meillä on huippuosaavat opettajat, joilla on paras tieto opetustyön arjesta. Helsinki auttaa opetusalaa kehittäviä, innovatiivisia yrityksiä saamaan tämä opettajien valtava potentiaali osaksi yritysten tuotekehitystä. Mahdollistamme kaupunkina yritysten ja koulujen välisen yhteistyön aivan uudella tavalla.

Tarjoamme yrityksille toimintamalleja, jonka kautta kokeilun aloittaminen on mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Kokeilut voivat olla opetusteknologiaan liittyviä, mutta mahdollistamme myös muut kuin puhtaasti teknologiaan keskittyvät innovatiiviset kokeilut. Lue lisää tuoreimmista kokeiluistamme tämän sivun Ajankohtaista-osiosta.

Mitä kokeilualustatoiminta tarjoaa EdTech -yrityksille?

Toivotamme kokeilutoimintaan mukaan eri kokoiset ja eri kehitysvaiheessa olevat yritykset. Erityisesti toivomme mukaan kokeiluja, joilla on uutuusarvoa tai joiden myötä saadaan hyödyllistä tietoa opetuksen ja oppimisen kehittämistä varten. Tarjoamme mahdollisuuden myös tuotteen tai palvelun soveltuvuuden testaamiselle opetussektorilla, vaikka yritys ei aiemmin olisikaan toiminut opetussektorin parissa.  Kokeilun päätteeksi yritykset saavat kokeilusta referenssin, jota voi hyödyntää osana yrityksen markkinointia. Yhteistyö helsinkiläisten opettajien kanssa tuo tuotteelle vaikuttavuutta myös kansainvälisesti.

Kenelle ratkaisuja kehitetään?

Kohderyhmänä kokeiluissa ovat esimerkiksi oppijat, opettajat, koulun muu henkilökunta, muiden kohteiden henkilökunta, oppilaiden huoltajat ja kaupungin asiantuntijat.

Kuva: Jussi Hellsten

Kokeilut mahdollistuvat yrityksen tarpeiden mukaan

Olemme kehittäneet erilaisia tapoja kokeilujen mahdollistamiseksi. Alla olevia otsikoita klikkaamalla pääset tutustumaan erilaisiin kokeilumalleihin.

Toivotamme yritykset tervetulleiksi yhteistyöhön!

Ajankohtaista

Kaipaatko lisätietoa?

 • Anna Rantapero-Laine

 • Erityisasiantuntija
  EdTech ja oppimisympäristöt
  Helsingin kaupunki
  Business Helsinki, innovaatiopalvelut
 • Marjo Kenttälä

 • Innovaatioagentti
  Edtech ja oppimisympäristöt
  Helsingin kaupunki
  Business Helsinki, innovaatiopalvelut