Finnish AI Regionin lanseeraustilaisuus Helsingin yliopiston Tiedekulmassa 4.4. klo 9–11

Finnish AI Region rakentaa Suomeen uuden tekoälyekosysteemin, joka vauhdittaa pk-yritysten liiketoimintaa tekoälyyn perustuvan automatisaation ja digitalisaation kautta. Tervetuloa avaustilaisuuteen tutustumaan FAIRin tarjoamiin palveluihin.

Aika: Tiistai 4.4.2023 klo 9–11
Paikka: Tiedekulma, Yliopistonkatu 4, 00100 Helsinki

Tule mukaan Helsingin yliopiston Tiedekulmassa 4.4.2023 klo 9–11 järjestettävään Finnish AI Regionin (FAIR) avaustilaisuuteen, jossa pääset tutustumaan uuden eurooppalaisen digitaalisen innovaatiohubin (EDIH) pk-yrityksille suunnattuihin laajoihin maksuttomiin palveluihin.

Euroopan unionin, Business Finlandin ja Helsingin kaupungin innovaatiorahaston rahoittama innovaatiohubi pyrkii nopeuttamaan tekoälyn laajamittaista käyttöönottoa pienissä ja keskisuurissa yrityksissä.

FAIRin teknologinen painopiste on tekoälyssä, mutta samalla se tarjoaa asiantuntemusta myös jatketun todellisuuden (XR), kyberturvallisuuden, rahoitushaun ja suurteholaskennan saralla. Palvelut ovat pk-yrityksille ensisijaisesti maksuttomia.

Tilaisuuden puhujina ovat työ- ja elinkeinoministeriön ylijohtaja Ilona Lundström, FAIRin johtaja Kalle Toivonen sekä Microsoftin Lukas Lundin. Lisää tietoa FAIR:ista ja sen palveluista saat ottamalla yhteyttä tai vierailemalla FAIRin verkkosivustolla.

Tilaisuus on englanninkielinen. Tilaisuus myös striimataan, linkin saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu täällä

***

Tilaisuuden ohjelma


Avauspuheenvuoro tekoälyn merkityksestä liiketoiminnassa
Ilona Lundström, ylijohtaja TEM, Innovaatiot ja yritysrahoitus

FAIRin palveluiden esittely
Kalle Toivonen, FAIR director, Helsingin kaupunki

Generatiivisen tekoälyn soveltaminen liiketoiminnassa
Lukas Lundin, Microsoft, Azure Go-to market Manager

Kysymykset ja networking

***

Lisätietoja


Teemu Moilanen
teemu.moilanen@haaga-helia.fi
+358 40 510 7317
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu