Alkuvaiheen oppimisteknologian tiimit ja startupit: haku EdTech Hautomo Helsinkiin on auki

EdTech Hautomo Helsinki on täällä taas! Hyvän vastaanoton saaneen hautomo-ohjelman toinen erä starttaa helmikuun lopussa ja haku on nyt auki. Mukaan valitaan kymmenen motivoitunutta tiimiä, joiden ideoista kasvatetaan potentiaalisia oppimisteknologian tuotteita ja palveluita. Hae paikkaa ohjelmaan viimeistään 11.2.

Oletko pyöritellyt mielessäsi oppimisteknologiaan liittyvää ideaa tai ratkaisua, jonka näet jonain päivänä lyövän läpi kansainvälisillä markkinoilla? Siinä tapauksessa EdTech Hautomo Helsinki on juuri sinulle tarkoitettu ohjelma, joka auttaa kehittämään innovaatiosi konkretiaksi. 

Hautomo-ohjelma on ollut suureksi hyödyksi yrityksellemme ja valmentajat ovat olleet innostuneita sekä motivoituneita. Yhteistyötä sisältävät workshopit, joissa voimme jakaa ja vastaanottaa osaamista muiden tiimien kanssa, ovat myös olleet arvokkaita. Kaiken lisäksi saimme sitoutuneen mentorin, joka todella haluaa auttaa meitä.” 

– Becky Luoma, CEO & Co-founder, Language Clubhouse 

Helsinki Education Hubin hautomo-ohjelma aloitti toimintansa marraskuussa 2021 ja tulokset ovat jo nyt lupaavia. Me ohjaamme vuosittain 20 alkuvaiheen tiimiä ja startupia kahdessa erässä ja vuoden 2022 ensimmäinen ohjelma starttaa helmikuun lopussa. Käytössämme ovat kokeneet ja asiantuntevat kasvuyritysvalmentajat ja laaja alan verkosto sekä valovoimaiset mentorit. Ohjelma on ainutlaatuinen mahdollisuus, mikäli tavoittelet liikeideasi nostamista seuraavalle tasolle ja olet valmis ottamaan seuraavan askeleen matkassasi kohti vaikuttavampia oppimisteknologian palvelun tuottamisen mahdollisuuksia. 

Hautomo-ohjelma kattaa 20 intensiivistä viikkoa, joissa keskitytään myyntiin ja markkinointiin, rahoitukseen, tiimin ja verkoston rakentamiseen sekä pedagogisen vaikuttavuuden tehostamiseen. Ohjelma sisältää työpajoja, mentorointia, viikkotehtäviä, alan asiantuntijoiden puheenvuoroja sekä vahvaa verkoston tukea matkan varrella. Kaikki tämä tähtää liiketoimintasuunnitelmasi optimointiin ja onnistumiseen. Läpäistäksesi ohjelman ja kehittääksesi ideasi varteenotettavaksi sinulta vaaditaan kovaa työtä ja lujaa sitoutumista läpi koko viiden kuukauden prosessin.  

”Hautomo on ollut MusicUs’ille mahtava tilaisuus verkostoitua alan toimijoiden kanssa ja rakentaa meidän toimintaamme alusta alkaen kestävälle pohjalle. Keskiviikkokahvit ovat olleet mielenkiintoisia, toivottavasti päästään taas kohta viettämään niitä paikan päälle.” 

– Inga Rikandi, Co-founder, MusicUs.

Tee potentiaalisesta tuotteesta totta –hae mukaan nyt 

Hautomo tehdään yhteistyössä laajan EdTech-alan sekä liiketoiminnan asiantuntijaverkoston kanssa ja me tarjoamme tilat työskentelyyn ja yhteiskehittämiseen Helsingissä. Ohjelman päätteeksi osallistujat saavat ohjausta löytääkseen oikean polun jatkoa varten meidän EdTech dealflow -palveluja hyödyntäen – oli kyse sitten siirtymisestä kiihdyttämöön, Testbed -palvelumme hyödyntämisestä tai yksinkertaisesti oikeiden sijoittajien löytämisestä. 

Toisen erän hakuaika on avoinna 10.1-11.2.2022. Hautomon kriteerit täyttävät hakijatiimit kutsutaan mahdollisesti lyhyisiin haastatteluihin koskien heidän ideoitansa. Ohjelma on osallistujille ilmainen ja mukaan hyväksytään maksimissaan kymmenen tiimiä per erä. Toivomme haussamme erityisesti kasvavaa naisyrittäjien määrää. 
Hae mukaan kevään 2022 hautomoon!

Lue lisää EdTech Hautomo Helsingistä