Liikkuva kokeilukontti TEKLA – jatkuva haku

Opetusteknologia-alan yritys, tarvitsetko nopeasti ja tehokkaasti erilaisten oppijaryhmien palautetta tuotteestasi tai palvelustasi tuotekehityksen tueksi? Hae mukaan kokeilukontti TEKLAan! TEKLA liikkuu päiväkodilta ja koululta toiseen, ja siellä vierailee yhden päivän aikana useita eri-ikäisiä ja -taustaisia oppijaryhmiä.

Koulusta, päiväkodista ja oppilaitoksesta toiseen liikkuva kokeilukontti TEKLA on täysin uudenlainen kokeilualusta, jossa yritykset voivat testata ja yhteiskehittää innovaatioitaan loppukäyttäjien kanssa. Liikkuva oppimisympäristö tuo mielenkiintoiset uudet oppimisteknologiat tehokkaasti oppijoiden ja opettajien saavutettaville.

Maailmalla yhteiskehittämisen ja EdTech-kokeilualustatoiminnan edelläkävijänä tunnettu Helsinki on luonut jotain ainutlaatuista. Uudessa liikkuvassa oppimisen tilassa yritykset voivat testata ja yhteiskehittää erilaisia opetusteknologia- ja oppimisympäristöratkaisuja käyttäjälähtöisesti. Kokeilukontissa on poikkeuksellista se, ettei se ole paikkaan sidottu. Liikkuva oppimisympäristö muun muassa tasa-arvoistaa oppijoiden pääsyä uusimpien teknologioiden pariin, ja yritykset pystyvät kehittämään tuotteitaan mahdollisimman monien loppukäyttäjien tarpeita vastaaviksi. Kontti on yhdellä koululla muutamia viikkoja, jonka jälkeen se jatkaa matkaa seuraavaan kohteeseen.

Kokeilutoiminta TEKLAssa:

 • Yrityksen edustaja ohjaa työpajoja TEKLAssa
 • Kontti-isäntä on yrityksen tukena koko ajan
 • Tuotetta testaa yhden päivän aikana useita eri-ikäisiä ja -taustaisia oppijaryhmiä
 • Yritys tarjoaa työpajapäiviä haluamansa määrän
 • Työpajapäivien välissä tuote voi kehittyä palautteiden pohjalta

Kun yritys tarvitsee loppukäyttäjiltä palautetta tehokkaasti, nopeasti ja monenlaisilta käyttäjiltä, kokeilukontti TEKLA on oikea kokeilualusta siihen.

Kokeilukontti TEKLA on osa uutta Jakamisella viisautta – yhteiskäyttöiset innovaatio- ja oppimisympäristöt (JAVIST) -hanketta, joka tarjoaa yrityksille entistä tehokkaamman mahdollisuuden tuotteidensa ja palvelujensa testaamisen ja kehittämiseen yhdessä loppukäyttäjien kanssa. Hanke on EU:n osarahoittama.

Kuva: Vesa Laitinen

Avoin haku: EdTech-kontti

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kaipaatko lisätietoa?

 • Marjo Kenttälä

 • Projektipäällikkö
  Jakamisella viisautta: yhteiskäyttöiset innovaatio- ja oppimisympäristöt
  Helsingin kaupunki
  Business Helsinki, innovaatiopalvelut
 • Severi Tonttila

 • Projektiasiantuntija
  Jakamisella viisautta: yhteiskäyttöiset innovaatio- ja oppimisympäristöt
  Helsingin kaupunki
  Business Helsinki, innovaatiopalvelut