Oppimisympäristöjen käyttäjämäärien laskenta – Tervetuloa aamupalalle 23.5.2024! 

Helsingin kaupunki kutsuu oppimis- ja innovaatioympäristöjen parissa toimivia asiantuntijoita ja aiheesta kiinnostuneita yrityksiä tutustumaan erilaisiin tilojen käyttäjälaskennan ratkaisuihin, kuulemaan käynnissä olevasta kokeilustamme ja keskustelemaan oppimisympäristöihin soveltuvien ratkaisujen erityispiirteistä.

Aika: torstai 23.5.2024 klo 9.00–11.00 
Paikka: Business Helsinki, Kansakoulukatu 3, 4. kerros 
Kenelle: oppimis- ja innovaatioympäristöjen asiantuntijoille, yrityksille 

Jakamisella viisautta: yhteiskäyttöiset innovaatio- ja oppimisympäristöt (JAVIST) -hanke järjestää aamiaistilaisuuden, jossa aiheena on oppimisympäristöjen käyttäjälaskentaan ja käyttötapoihin liittyvät erilaiset ratkaisut.

Tilaisuudessa kuullaan neljän yrityksen eri kehitysvaiheessa ja erilaisten ratkaisujen kokeiluista oppimisympäristöissämme. Yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja antaa palautetta tai kehitysideoita yrityksille.

Kokeilussa mukana olevat yritykset on valittu toteuttajiksi innovaatiohaasteeseen, josta voit lukea tarkemmin Testbed Helsingin sivuilta. 

Aamupalaa on tarjolla alkaen klo 8.45 ja ohjelma käynnistyy klo 9.00. Huomaathan, että tilaisuudessa ei ole etäosallistumismahdollisuutta. 

Ohjelma 

Tervetuloa!
JAVIST-hanke ja käyttäjälaskentahaaste 
Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan tarpeet tilojen käyttöasteiden seurannalle
Yritysten erilaisten ratkaisujen esittelyt ja kysmykset

Yhteistä keskustelua oppimisympäristöjen tilapalveluiden, käyttäjien ja innovatiivisten ratkaisujen näkökulmasta 
(Millaista dataa halutaan saada? Millaiset käyttöliittymäratkaisut ovat käyttäjille hyödyllisimpiä? Millaisia erilaisia oppimisympäristöjä ja käyttötarkoituksia koulujen ja oppilaitosten tiloilla on? Millaisia ratkaisuja yritykset voisivat kehittää tai tarjota?)

Paikkoja on rajoitetusti, ja siksi ilmoittautuminen on sitova. Jos sinulle tulee este osallistumiseen, peruutathan ilmoittautumisesi mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta tarjoiluja ei tilata turhaan ja/tai paikkasi voidaan antaa toiselle. 

Lämpimästi tervetuloa! 

Tapahtuma on Jakamisella viisautta – yhteiskäyttöiset innovaatio- ja oppimisympäristöt (JAVIST) -hankkeen toimintaa. JAVIST tarjoaa yrityksille entistä tehokkaamman mahdollisuuden erilaisten palvelujen testaamisen ja kehittämiseen yhdessä loppukäyttäjien kanssa. Hanke on EU:n osarahoittama. 

Kaipaatko lisätietoa?

 • Marjo Kenttälä

 • Projektipäällikkö
  Jakamisella viisautta: yhteiskäyttöiset innovaatio- ja oppimisympäristöt
  Helsingin kaupunki
  Business Helsinki, innovaatiopalvelut
 • Antti Värtö

 • Projektiasiantuntija
  Jakamisella viisautta: yhteiskäyttöiset innovaatio- ja oppimisympäristöt
  Helsingin kaupunki
  Business Helsinki, innovaatiopalvelut